Valmennukset

BIKINI BOOST -valmennukset ovat sinulle, joka haluat haastaa itseäsi treeneissä ja nauttia työn tuloksista. Valmennuksissa tarjoamme sinulle ohjeet sekä valmennuksellisen tuen ja sinä muokkaat itsellesi unelmiesi kropan! Keskitymme valmennuksissa rasvanpolttoon ja lihaksen kasvatukseen, eli tutummin kehonmuokkaukseen. BIKINI BOOST valmennuksissa treenaamme kovaa ja voimme hyvin, samalla kiinteytyen.

BIKINI BOOST 2.0

Satu Kalmin luoma valmennuskokonaisuus naisille. Tämä valmennus sisältää kaiken mitä tarvitset unelmiesi bikinikropan saavuttamiseen!

Uusi appi!

BB Booty

BB Booty on kuuden viikon treenivalmennus, jossa keskitytään pakaroiden treenaamiseen. Jos tavoitteenasi on kehittää pakaralihaksiasi, tämä on sinua varten.

Peppu pyöreäksi!

BB Fat Burn + Core

Tässä 4 viikon valmennuksessa yhdistyvät kaksi tavoitetta; kiinteä, kapea ja vahva keskivartalo sekä tehokas rasvanpoltto koko keholle.

Huippu suosittu!

BB Start

BB Start on neljä viikkoa kestävä valmennus, joka on suunniteltu niille, jotka haluavat aloittaa ruokavalion noudattamisen sekä kuntosaliharjoittelun.

Aloittelijalle!

BB Shred

BB Shred on 4-6 viikkoa kestävä valmennus, jossa on yksi selkeä tavoite: polttaa mahdollisimman paljon rasvaa.

Supersuosittu!

BB Home & Outdoor

BB Home & Outdoor on 4-6 viikkoa kestävä treenivalmennus niille, jotka haluavat tehokkaita treenejä kotiin sekä ulos.

Ei vaadi salia!

BB Legs & Curves

6 viikon valmennus, joka on suunniteltu naisille, jotka tavoittelevat tiimalasivartaloa. Jos siis haaveilet pyöreämmistä pakaroista ja olkapäistä sekä muodokkaista reisistä ja kauniista keskivartalosta, tämä valmennus on sinun juttusi!

Uutuus!

BB Weight Loss Diet

Jos olet tilanteessa, jossa treenaaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista, mutta haluat silti saavuttaa tuloksia, tämä valmennus on juuri sinulle! Valmennus sisältää tehokkaat ruokavaliot, ruoka-aineiden korvaavuuslistan sekä runsaasti reseptejä.

Uutuus!

BB Weight Loss + Workouts

Paljon toivottu oma valmennus naisille, joiden päätavoitteena on painonpudotus. BB Weight Loss + Workouts on 4 viikon valmennus, joka sisältää ruokavaliot, treenit salille ja kotiin sekä ohjeet aerobiseen harjoitteluun.  

Uutuus!