BB Fat Burn + Core

Tässä 4 viikon valmennuksessa yhdistyvät kaksi tavoitetta; kiinteä, kapea ja vahva keskivartalo sekä tehokas rasvanpoltto koko keholle.
 
Jos sinulla on haaveena timmi keskivartalo ja tavoitteena rasvanpoltto, on tämä valmennus juuri sinulle! Valmennus sisältää tehokkaat treenit vatsalihaksille ja treeneissä on painotus nimenomaan syvissä vatsalihaksissa, jotka ovat kapean uuman salaisuus. Näkyvät vatsalihakset saavutetaan kuitenkin keittiön kautta, eli ruokavaliolla on suuri merkitys ja siksi tehokkaaseen treeniin yhdistetään ruokavalio, joka on suunniteltu rasvanpolttoon.  
 
Ruokavalio perustuu hiilihydraattien syklitykseen, eli tiettyinä päivinä mennään matalammilla hiilihydraateilla ja välissä taas nostetaan hiilihydraattien määrää. Tämä on tehokas tapa saavuttaa tuloksia lyhyessäkin ajassa. Ruokavaliosta löytyy myös maidoton sekä kasvis versio ja kattava ruoka-aineiden korvaavuuslista.  
 
Valmennuksen voi suorittaa sali- tai kotitreeneillä.  Voit myös yhdistää valmennuksen coretreenit omiin sen hetkisiin sali-, koti- tai aerobisiin treeneihisi, jos et halua noudattaa täysin valmennuksen treeniohjelmaa. Valmennus sisältää kolmijakoisen saliohjelman, jossa pääpaino on keskivartalotreenillä. Lisäksi saat kehonpainolla suoritettavan keskivartalo-ohjelman, jota voit noudattaa sellaisenaan tai halutessasi yhdistää mihin tahansa sali- tai kotitreeniohjelmaan.  
 
Keskustelufoorumin kysymys- ja vastauspalstalla voit esittää kysymyksiä valmentajillemme. Valmennusjärjestelmässä valmentajien kysymys- ja vastausosio on avoinna 4 viikkoa, mutta materiaalit ovat näkyvillä 6 viikkoa, joten voit halutessasi noudattaa  ohjelmaa 4-6 viikon ajan. 
 
Neliviikkoisen valmennuksen aikana saat joka viikko valmentajan viikkovideon, jossa käsitellään dieettiin sekä treenaamiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita. 
 
Tätä valmennusta on toivottu paljon ja nyt sinulla on mahdollisuus oikeanlaisen ruokavalion sekä hauskojen treenien avulla vahvistaa sekä tiivistää keskivartaloasi tehokkaasti! 

  • Kesto 4–6 viikkoa 
  • Hinta 39 € 
  • Ruokavalio rasvanpolttoon, myös maidoton ja kasvisversio 
  • 3-jakoinen saliohjelma keskivartalopainotuksella. Voit tehdä 2-4 salitreeniä viikossa.
  • Kehonpaino core-treeniohjelman, jonka voi toteuttaa omana ohjelmanaan tai yhdistää mihin tahansa treeniohjelmaan  
  • Ohjeet aerobiseen harjoitteluun 
  • Liikevideot, joissa opastetaan oikea suoritustekniikka 
  • Valmentajien kysymys ja vastauspalvelu 
  • Foorumi, jolla voit keskustella muiden osallistujien kanssa

Hinta: 39€
Kesto: 4–6 viikkoa

VERKKOKAUPPAAN

SK Training tuotteet ostetaan yhteistyökumppanimme dieetti.fi verkkokaupasta ja valmennus tapahtuu Trainda-sovelluksen avulla. Oston jälkeen tulet saamaan Traindalta valmennuksen aktivointiviestin sähköpostiisi. HUOM. Valmennuksesi alkaa siitä päivästä kun aktivoit valmennuksesi Trainda-sovelluksessa.

Haluan maksaa liikuntaeduilla