BB Booty

BB Booty on kuuden viikon treenivalmennus, jossa keskitytään pakaroiden treenaamiseen. Jos tavoitteenasi on kehittää pakaralihaksiasi, tämä on sinua varten. 
 
Valmennus sisältää joka viikko päivittyvät treenit salille sekä kotiin. Saliohjelma on 4-jakoinen ja kolmessa treenissä keskitytään pakaralihasten treenaamiseen.  
 
Vaihtoehtona saat myös kotitreeniohjelman, jossa on sama idea, eli voimakas painotus pakaraosastolle. Myös kotitreenit päivittyvät joka viikko. 
 
Mikä tekee tästä treenivalmennuksesta erityisen on se, että treeneissä on mukana teeman mukaisesti erikoistekniikoita ja treenit on suunniteltu tarkasti niin, että ne ovat erilaisia ja aktivoivat pakaralihaksia monipuolisesti. Treeniohjelma on kuuden viikon progressio sekä sali- että kotitreeneissä. 
 
Valmennus sopii konkareille tuomaan vaihtelua omiin treeneihin sekä niille, joilla perusasiat salilla ovat hallussa ja jotka haluavat todella keskittyä pakaroiden treenaamiseen.  
 
BB Bootyn pääpaino on treeneissä mutta mukana on myös ohjeistus ruokavalion kokoamiseen eli malli, jonka avulla opastetaan mitä ruoka-aineita suosittelemme päivän aikana ja miten ne kannattaa aterioille jakaa. 
 
Valmennuksen ajan sinulla on mahdollisuus esittää valmentajalle sekä tiimille kysymyksiä valmennussivustolla ja tämä tarjoaa mahdollisuuden mm. korvaaviin liikkeisiin ohjelmassa tarvittaessa.  
 
Tällä valmennuksella saat varmasti pakaratreeniin uutta puhtia ja se antaa todellakin sitä mitä lupaa, eli tässä valmennuksessa pakaroiden treenaaminen on se juttu!! 

Valmennuksen ajaksi saat käyttöön SK-training sovelluksen, jossa voit seurata omaa kehitystäsi mm. ruoka ja treenipäiväkirjan avulla.

BB Booty

  • kesto 6 viikkoa 
  • hinta 49 € 
  • 4-jakoinen, viikoittain päivittyvä saliohjelma pakarapainotuksella  
  • kotitreeni pakarapainotuksella, myös kotitreenit päivittyvät joka viikko  
  • ravinto-ohjeistus 
  • liikevideot, joissa opastetaan oikeat suoritustekniikat 
  • SK-training sovellus
  • valmentajien kysymys- ja vastauspalvelu 
  • foorumi, jolla voit keskustella muiden osallistujien kanssa

Hinta: 49€
Kesto: 6 viikkoa

VERKKOKAUPPAAN

HUOM. Valmennus alkaa siitä päivästä, kun olet ostanut valmennuksen. Valmennus sovellus on käytössäsi valmennuksen ajan. Oston jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset kirjautumaan sovellukseen.

Haluan maksaa liikuntaeduilla