BIKINI BOOST 
Boss Lady Edition 

Jos haluat kesäksi kiristellä ja muokata kroppaasi, nyt on oikea aika aloittaa!!

Tämä on valmennus naisille, jotka haluavat kaiken! Haluatko polttaa rasvaa, kiinteytyä, saada lihasta tai voimaa? Onko haasteesi kiireinen arki ja tuntuu, ettei sinulla ole aikaa saavuttaa tavoitettasi? Lue eteenpäin! 

Haluatko saada tuloksia ja viedä kehityksesi seuraavalle tasolle? Voit olla konkari tai aloittelija, tämä valmennus antaa sinulle paljon. 

Nykyajan Boss Lady on nainen, joka pitää kaikki langat käsissään ja jolla on monta rautaa tulessa. Koska vuorokaudessa on aikaa rajoitetusti, ja tavoitteena on mm. olla elämänsä kunnossa, pitää huolta perheestä ja lapsista, edetä urallaan tai viedä omaa yritystä eteenpäin, opiskella ja voida hyvin, ei ole aikaa tuhlattavaksi. Turha hifistely ja monen tunnin treenit eivät sovi kuvaan.

BB Boss Lady 2 Summer Edition on valmennus, joka on suunniteltu kiireiseen arkeen, ja se sisältää mm. ruokavalion, johon kuuluu peruskotiruokaa fitness-twistillä, eli koko perhe voi syödä hyvin.

Mukana on myös nopeat ja tehokkaat salitreenit ja kotitreenit. Kotitreenit on suunniteltu niin, että voit treenata myös ulkona. Valmennus sisältää laadukasta ja tehokasta perustekemistä, joka takaa sen, että tuloksia tulee ilman, että tarvitsee uhrata muista elämän tärkeistä osa-alueista. 

Boss Lady voi myös olla nainen, joka yksinkertaisesti haluaa panostaa itseensä enemmän ja viedä kehityksensä, sekä treeninsä seuraavalle tasolle.  

Voit valita valmennuksessa tarkan ruokavalion, joka on koostettu optimaalisista ruoka-aineista, tai kotiruokaversion fitnesstwistillä, jossa on ohjeet siihen, miten lautasen voi helposti koota silmämääräisesti  ja koko perhe nauttii hyvästä ruuasta. Sinä päätät, kumpi sopii arkeesi paremmin. Tarkempi ruokavaliorunko myös maidottomana sekä kasvis- ja vegaaniversiona. Mukana ruokavaliot rasvanpolttoon, kiinteytymiseen sekä lihaksen kasvatukseen. Ruokavalioihin tulee päivityksiä valmennuksen aikana. 

Lisäksi mukana on laaja ruokien korvavuuslista, eli voit valita itsellesi mieluisia ruokia. Lisäksi mukana 10 uutta herkullista kesäistä grillireseptiä ja lisäksi 70:n reseptin kokoelma, yhteensä siis 80 reseptiä. 

Valmennus sisältää haastavat salitreenit konkareille ja tehokkaat treenit myös aloittelijoille. Voit treenata salilla tai kotona

Salilla treenaaville on mukana laaja valikoima salitreenejä. Konkareiden treeneissä valittavana ovat 4- ja 3-jakoiset saliohjelmat, jotka päivittyvät valmennuksen aikana sekä 4-jakoinen Advanced Glutes -saliohjelma! Eli jos kaipaat lisää haastetta salille ja olet treenannut pidempään, tämä ohjelma on sinulle!
Lisäksi uutena mukana ovat tehokkaat ja nopeat 2- sekä 3-jakoiset salitreenit kiireiselle naiselle!

Valmennus sisältää ruokavaliot lihaksen kasvatukseen sekä rasvanpolttoon: sinä valitset tavoitteesi. Ruokavalioihin tulee päivityksiä valmennuksen aikana. 

BB Boss Lady Edition on kokonaisvaltainen valmennus, jonka yksi osa-alue on henkinen hyvinvointi. Valmennus käsittelee paljon tunnepuolen sekä ajatustason asioita, kuten itsetunto, positiivinen ajattelu ja usko omaan itseen. Muutos lähtee aina sisältä päin. Tässä valmennuksessa valmentaja, tiimi ja yhteisö ovat tukenasi tiiviisti koko matkan ajan.   

Keskustelufoorumin kysymys- ja vastauspalstalla voit esittää kysymyksiä valmentajalle sekä tiimille. Saat viikoittain valmentajaltasi viikkovideon, jossa käsitellään dieettiin sekä treenaamiseen liittyviä aiheita. Lisäksi valmentaja pitää suljetussa Facebook-ryhmässä livelähetyksiä, joissa käsitellään mm. henkistä hyvinvointia, annetaan vinkkejä dieettiin sekä vastataan kysymyksiin ja otetaan aihetoiveita vastaan.  

BB on paljon enemmän kuin pelkkä verkkovalmennus, se on elämäntapa, jota on mahdollista jatkaa ympäri vuoden! Saavuta unelmiesi bikinikunto pysyvästi!  

Ravintovalmennus:

 • Ruokavalio lihaksen kasvatukseen/ylläpitoon, myös maidottomina, sekä kasvis- ja vegaaniversioina 
 • 2 erilaista päivittyvää dieettiruokavaliota (VHH sekä hiilihydraattidieetti) , myös maidottomina sekä kasvis- ja vegaaniversioina 
 • Ruokavaliot lihaksen kasvatukseen sekä rasvanpolttoon myös kotiruokaversiona, ilman punnitsemista 
 • 10 uutta herkullista kesän grillireseptiä sekä 70 reseptin arkisto, eli yhteensä 80 reseptiä 
 • Laaja ruoka-ainepankki korvaaville ruoka-aineille 

Treenivalmennus:

 • 4- ja 3-jakoiset saliohjelmat, jotka päivittyvät valmennuksen aikana. 
 • 4-jakoinen Advanced Glutes -salitreeni edistyneelle treenaajalle
 • Nopeat salitreenit 2- ja 3-jakoisena 
 • 13 kotitreeniä, joissa voi hyödyntää vastuskuminauhoja, käsipainoja tai kahvakuulaa, mutta treenit ovat tehokkaita myös kehonpainolla tehtyinäVoit treenata myös ulkona.
 • Ohjeet aerobiseen harjoitteluun: HIIT- ja tasasykeaerobinen 
 • Liikevideot, joissa opastetaan oikeat suoritustekniikat

Valmentajan tuki:

 • Valmentajien kysymys- ja vastauspalvelu  
 • Valmentajan viikkovideot  
 • SatuKalmin viikkolivet FB-ryhmässä 
 • Aktiivinen Facebook-ryhmätsemppareineen  
 • Foorumi, jolla voit keskustella muiden osallistujien kanssa 
 • Yhteistapaaminen Tampereella 

Valmennus starttaa 17.4.

Hinta: 99€
Kesto: 10 viikkoa

SK Training tuotteet ostetaan yhteistyökumppanimme dieetti.fi verkkokaupasta ja valmennus tapahtuu Trainda-sovelluksen avulla.