BIKINI BOOST 
SUMMER EDITION

Bikini Boost on kymmenen viikon valmennus, joka on Suomen ensimmäisen bikinivalmennuksen suunnittelijan, Satu Kalmin luoma valmennuskokonaisuus naisille. Tämä valmennus sisältää kaiken mitä tarvitset unelmiesi bikinikropan saavuttamiseen. 

Summer Edition -valmennuksessa on mukana myös 4-jakoinen Summer Booty -saliohjelma!! 

Tavoitteletko kiinteää sekä sopivan lihaksikasta bikinikroppaa?
Tämä valmennus on juuri sinulle! Tavoitteenasi voi olla  lihaksen kasvatus, kiinteytyminen tai rasvanpoltto, sillä Bikini Boost sisältää tehokkaat ruokavaliot sekä treenit tavoitteesi saavuttamiseksi.  Voit treenata salilla tai kotona.  Valmennus sopii kokeneemmalle treenaajalle tai sellaiselle, jolle treenimaailma on hiljattain tullut tutuksi ja joka haluaa nostaa tavoitteensa seuraavalle tasolle. Salitreenit voit suorittaa myös vaikka kotisalilla, sillä liikkeisiin saat korvaavia vaihtoehtoja. Kotitreeneissä voit käyttää välineitä kuten kahvakuulaa, käsipainoja tai vastuskuminauhoja, mutta se ei ole pakollista. Treenit ovat tehokkaita myös kehonpainolla. Summer Editionissa kotitreenit ovat sellaisia, että ne voi tehdä myös ulkona esim. portaissa, puistossa tai omalla pihalla. 

Mukana on  laaja valikoima tehokkaita treenejä salille ja kotiin. Summer Edition -valmennuksen erikoisuus on Summer Booty 4-jakoinen saliohjelma, joka tähtää pakaroiden muokkaamiseen.  


Valmennus sisältää oman salitreenipankin,  josta jokainen voi valita itselleen mieluisan saliohjelman valmennuksen ajaksi. Treenipankissa on mukana 1-, 2-, 3- ja 4-jakoiset saliohjelmat, 3-jakoinen volyymiohjelma dieettiläisille, sekä  spesiaali lisänä yksittäisiä treenipäiviä  pakaroille, olkapäille sekä vatsalihaksille. Mukana on yhteensä 5 erilaista saliohjelmaa sekä 6 erilaista spesiaalitreenipäivää. Nämä yksittäiset treenipäivät mahdollistavat lihasryhmien painottamisen, sekä tarjoavat hauskaa vaihtelua treeniviikkoon halukkaille.  Treenipankki mahdollistaa monipuoliset salitreenit, sekä erilaiset treeniviikot. Treeniohjelmaa voi halutessaan vaihtaa, mutta se ei ole pakollista.  

Mukana on yhteensä  13 kappaletta kotitreenejä, jotka voi suorittaa ilman välineitä, poikkeuksena kaksi kahvakuulatreeniä. 

Valmennus sisältää ruokavaliot lihaksen kasvatukseen sekä rasvanpolttoon, sinä valitset tavoitteesi.

Ravintovalmennuksen sisältö on laaja ja ruokavaliot on jaettu tavoitteen mukaan. Build-ruokavaliot ovat suunniteltu niin, että ravintoa on riittävästi muokkaamaan kehoa lihaksikkaammaksi sekä kiinteämmäksi.  Fit ja fat burn dieettiruokavaliot  on suunniteltu rasvanpolttoon sekä kiinteytymiseen. Itselle sopiva dieetti valitaan tavoitteen sekä lähtötilanteen mukaan. Ruokavalioihin tulee päivityksiä valmennuksen aikana.  

Ruokavalioista  löytyy maidoton vaihtoehto sekä kasvis- että vegaaniversiot. Valmennukseen kuuluu myös laaja ruoka-ainepankki korvaaville ruoka-aineille. Mukana on myös 10 herkullista reseptiä, jotka on suunniteltu ruokavalioihin sopiviksi.  Summer Edition -valmennuksessa resepteistä puolet ovat herkullisia kesän grilliherkkuja.

Bikini Boost on kokonaistavaltainen valmennus, jonka yksi osa-alue on henkinenhyvinvointi. Valmennus käsittelee paljon tunnepuolen sekä ajatustason asioitakuten itsetunto, positiivinen ajattelu sekä usko omaan itseensä. Muutos lähteeaina sisältä päin. Tässä valmennuksessa  valmentaja, tiimi ja yhteisö  ovat tukenasi tiiviisti koko matkan ajan.  

Keskustelufoorumin kysymys- ja vastauspalstalla  voit esittää kysymyksiä valmentajalle sekä tiimille. Saat viikoittain valmentajaltasi viikkovideon, jossa käsitellään dieettiin sekä treenaamiseen liittyviä aiheita. Lisäksi valmentaja  pitää suljetussa Facebook-ryhmässä  livelähetyksiä, joissa käsitellään mm. henkistä hyvinvointia, annetaan vinkkejä dieettiin sekä vastataan kysymyksiin ja otetaan aihetoiveita vastaan. 

Bikini Boost on paljon enemmän kuin pelkkä verkkovalmennus, se on elämäntapa, jota on mahdollista jatkaa ympäri vuoden! Saavuta unelmiesi bikinikunto pysyvästi! 

Ravintovalmennus:

 • Valmennuksen aikana päivittyvä ruokavalio lihaksen kasvatukseen/ylläpitoon 
 • 2 erilaista päivittyvää dieettiruokavaliota 
 • 10 herkullista, ruokavalioon sopivaa reseptiä, joista 5 kpl grilliherkkuja 
 • Laaja ruoka-ainepankki korvaaville ruoka-aineille 
 • Kaikki ruokavaliot myös maidottomina, kasvis- sekä vegaaniversioina 

Treenivalmennus:

 • Laaja saliohjelmien treenipankki, jossa on mukana: 1-jakoinen saliohjelma, 2-jakoinen saliohjelma, 3-jakoinen saliohjelma, 4-jakoinen Basic-saliohjelma, 4-jakoinen pakaraa painottava Summer Booty -saliohjelma sekä spesiaalitreenejä pakaroille, keskivartalolle sekä olkapäille 
 • Kotitreenit, 13 kpl, on suunniteltu kesäversiossa niin, että ne voit suorittaa myös ulkona. Treeneissä voi hyödyntää vastuskuminauhoja,käsipainoja tai kahvakuulaa, mutta treenit ovat tehokkaita myös kehonpainolla tehtyinä 
 • Ohjeet aerobiseen harjoitteluun 
 • Liikevideot, joissa opastetaan oikeat suoritustekniikat 

Valmentajan tuki:

 • Valmentajien kysymys- ja vastauspalvelu 
 • Valmentajan viikkovideot 
 • Satu Kalmin viikkolivet FB-ryhmässä
 • Aktiivinen Facebook-ryhmä tsemppareineen 
 • Foorumi, jolla voit keskustella muiden osallistujien kanssa

Mitä muuta:

 • yhteistapaaminen Tampereella, jos koronatilanne sen sallii

Valmennus starttaa 16.5.

Hinta: 99€
Kesto: 10 viikkoa

SK Training tuotteet ostetaan yhteistyökumppanimme dieetti.fi verkkokaupasta ja valmennus tapahtuu Trainda-sovelluksen avulla.