FAQ

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin!

Minkälaisia tuloksia voin odottaa valmennuksen aikana?

Valmennuksen aikana saavutettavat tulokset ovat tietenkin hyvin yksilöllisisiä. Tuloksiisi vaikuttaa eniten oma lähtötasosi. Parhaat tulokset saavutat noudattamalla treeni- ja ruokaohjeita tarkasti. Kun treenaat ja syöt annettujen ohjeiden mukaisesti koko 10 viikon jakson ajan, voit saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset!

Mistä löydät ohjeet ja miten saat ne?

Tuotteen ostamisen jälkeen tulet saamaan kutsulinkin valmennukseen Trainda-valmennusjärjestelmästä. Jos et ole saanut kutsulinkkiä sähköpostiisi kannattaa sitä etsiä myös esimerkiksi roskapostikansiosta. Jos kutsulinkkiä ei löydy, ole ystävällinen pyydä uusi aktivointilinkki yhteistyökumppaniltamme osoitteesta: info@dieetti.fi

HUOM. Jos olet ostanut ondemand -valmennuksen (kuten BB Booty tai BB Fat Burn + Core) valmennuksesi alkaa siitä päivästä kun aktivoit valmennuksesi Trainda-sovelluksessa.

Kuinka pitkään valmennus on käytettävissä valmennusjärjestelmässä?

Valmennuksesi on käytössäsi neljä päivää ennen valmennuksen alkamispäivää ja kaksi viikkoa valmennuksen loppumispäivän jälkeen.

Kuka vastaa kysymyksiin ja missä?

Valmennus myydään SK Trainingin yhteistyökumppanin Dieetti.fi-verkkokaupan kautta, voit osoittaa kirjautumiseen ja ostoprosessiin liittyvät kysymyksesi osoitteeseen: info@dieetti.fi

Valmennuksen aikana valmennukseen liittyvin kysymyksiin sinulle vastaavat päävalmentaja Satu Kalmi sekä BB-tiimi Traindan valmennusjärjestelmässä.

Mikä on valmennusjärjestelmä?

Valmennus tapahtuu yhteistyökumppanimme Traindan valmennusjärjestelmässä. Valmentajat vastaavat valmennukseen liittyviin kysymyksiisi valmennusjärjestelmässä. Järjestelmästä löydät ohjeet valmennuksen aloittamista varten, joten aktivoi valmennuksesi heti kun saat valmennuksen aktivointilinkin Traindalta (valmennusjärjestelmä) sähköpostiisi. Treeniohjelmat ja ruokavaliot tulevat sinulle näkyviin neljä päivää ennen valmennuksen alkua (valmennuksen alkua edeltävä torstai). Mikäli et näe ohjelmaasi, ole yhteydessä info@dieetti.fi. Ohjelmat näkyvät kaksi viikkoa valmennuksen päättymisen jälkeen.

Mikä Facebook-ryhmä?

Valmennukseen osallistujille on oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voit fiilistellä sekä oman että muiden valmennuksen etenemistä. Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta sieltä saa paljon hyvää energiaa ja tietoa, kun valmennukseen osallistujat saavat keskustella yhteisistä asioista. Valmentajamme osallistuvat ryhmässä aktiivisesti, mm. livelähetysten ja tsemppaamisen merkeissä. Facebook-ryhmän liittymisohjeet löydät valmennusjärjestelmästä. Kaikki valmennuksen perusmateriaali löytyy kuitenkin myös valmennusjärjestelmästä, joten Facebook-ryhmään liittyminen on vapaaehtoista.