Satu Kalmi –
The Coach you want

Syy miksi naisten valmentaminen on lähellä sydäntäni, perustuu siihen, että olen itse kilpaillut vuosia sekä fitness- että voimailulajeissa ja oppinut paljon rasvanpoltosta, palautumisesta sekä lihaksen kasvatuksesta naisen näkökulmasta. Olen vuosien mittaan havainnut, että naisen kroppa saattaa olla aika herkkä ja osan on todella hankalaa löytää itselleen sopiva ruokavaliota ja treeniohjelmaa.

Moni muistaa minut Bikini Challenge -valmennuksen luojana. BC oli Suomen ensimmäinen naisten bikinivartalon muokkaamiseen keskittyvä verkkovalmennus. Bikini Challengeen on vuosien aikana osallistunut kymmeniä tuhansia naisia, ja valmensinkin Bikini Challengea yli 7 vuotta. Valmennuskokemusta minulla on vuodesta 2010 asti. Aloitin valmentamisen toimimalla personal trainerina sekä valmentajana kaikenlaisille asiakkaille, mm. fitnesskisaajille ja painonpudottajille.

Valmentajana olen tiukka, järkevä sekä tarvittaessa myös empaattinen. Haluan opettaa naisille kuinka oikeanlaisella ravinnolla ja treenillä saa tuloksia ja vahvistuu myös henkisesti. Naisten voimaannuttaminen on osa kokonaisuutta ja se motivoi minua työssäni. Yksi mottoni on, että kovalla työllä, periksiantamattomuudella ja keskittymällä oikeisiin asioihin voi saavuttaa uskomattomia asioita.