BB Weight Loss Diet

BB  Weight Loss Diet on neljän viikon ravintovalmennus, joka tähtää painonpudotukseen. Jos olet tilanteessa, jossa treenaaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista, mutta haluat silti saavuttaa tuloksia, tämä valmennus on juuri sinulle! Valmennus sisältää tehokkaat ruokavaliot, ruoka-aineiden korvaavuuslistan sekä runsaasti reseptejä. 

BB Weight Loss Diet-ravintovalmennus on suunniteltu palvelemaan niitä naisia, jotka haluavat ensisijaisesti pudottaa painoa ja sitä kautta edistää omaa hyvinvointiaan. Tälle valmennukselle on ollut kysyntää kehonmuokkausvalmennusten rinnalle. Kaikki eivät tavoittele lihaksikkaampaa bikinikroppaa, vaan osalle painon pudottaminen on tärkein tavoite. Osa on myös tilanteessa, jossa treenaaminen ei ole mahdollista ja osalle taas omien ruokatottumusten muuttaminen on jo itsessään sen verran iso muutos omaan arkeen, että halutaan aloittaa pelkän ruokavalion avulla.  

Se, mikä tekee BB Weight Loss Diet-valmennuksesta ainutlaatuisen kokonaisuuden, on tehokas neljän viikon syklinen dieetti. Ruokavaliot on jaettu painoluokkiin.  

Valmennuksen ruokavalio perustuu hiilihydraattien tehokkaaseen syklittämiseen ja mukana on neljä eri painoluokkaa, joista jokainen valitsee omansa. Perusruokavalion lisäksi mukana on maidoton ruokavalio, sekä kasvis- ja vegaaniruokavaliot. Lisäksi mukaan kuuluu laaja ruoka-aineiden korvaavuuslista sekä 20 herkullista reseptiä, jotka ovat suunniteltu dieettiin sopiviksi. Vaikka tavoitteena on painonpudotus, ei ruokavalion silti tarvitse olla liian suppea.  

Keskustelufoorumin kysymys- ja vastauspalstalla voit esittää kysymyksiä valmentajalle sekä tiimille.   

Valmennuksen ajaksi saat käyttöön SK-training sovelluksen, jossa voit seurata omaa kehitystäsi mm. ruokapäiväkirjan avulla.

Ravintovalmennus: 

  • Ruokavaliot neljälle eri painoluokalle   
  • Tehokas hiilihydraattien syklitys  
  • 20 herkullista reseptiä, jotka ovat suunniteltu dieettiin sopiviksi  
  • Laaja ruoka-ainepankki korvaaville ruoka-aineille  
  • Kaikki ruokavaliot myös maidottomina, ja kasvis- sekä vegaaniversioina  

Valmentajan tuki: 

  • Valmentajien kysymys- ja vastauspalvelu
  • Foorumi, jolla voit keskustella muiden osallistujien kanssa  
  • SK-Training sovellus

Hinta: 29€
Kesto: 4 viikkoa
HUOM. Valmennus alkaa siitä päivästä, kun olet ostanut valmennuksen. Valmennus sovellus on käytössäsi valmennuksen ajan. Oston jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset kirjautumaan sovellukseen.
Valmennusta ei voi maksaa liikuntaeduilla, koska se ei sisällä liikuntaa.